Bemiddeling

BLAU begrijpt de wereld van Recruitment en Werving & Selectie binnen het publieke domein. Of het nu gaat om structurele invulling of behoefte aan tijdelijke capaciteit. BLAU heeft de benodigde kennis en systemen in huis om opdrachtgevers te voorzien van gedegen advies en te zorgen voor invulling van (tijdelijke) vacatures.

Recruitment bij BLAU gaat verder dan alleen de juiste kandidaat koppelen aan een openstaande plek binnen een organisatie. Vanuit een duurzame relatie helpen en adviseren wij de kandidaat in de zoektocht naar passende opdracht of nieuwe baan.

Binnen ons expertise bemiddeling kennen wij drie varianten:

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer en op zoek naar een organisatie die samen met jou op zoek gaat naar een passende opdracht? Dan ben je bij BLAU aan het juiste adres!

Doordat wij vanuit een duurzame relatie werken weten wij waar jouw behoefte ligt en kunnen wij gericht voor je op zoek.

De recruiters en consultants van BLAU werken iedere dag in de dynamische wereld van de overheid. Ervaring leert dat verandering de enige constante factor is binnen dit domein en dat er een risico ontstaat als hier niet op wordt ingespeeld.

Door het inzetten van professionals op verandertrajecten en projecten weten wij organisaties te ondersteunen bij het aanpakken van deze risico’s of op het juiste moment in te spelen op de kans iets moois te realiseren.

Gedurende het traject van detachering behouden wij contact met kandidaat en opdrachtgever. Dit altijd met als doel om een succesvol traject op te zetten wat leidt tot het behalen van vooraf bepaalde doelstellingen.

Voor alle wervingsvraagstukken selecteren wij de beste kandidaten uit de markt. Deze overtuiging hebben wij door ervaring in het vak en een bewezen trackrecord.

De functie daadwerkelijk begrijpen en kritisch zijn in de selectie. Dit maakt dat wij de match vinden waar u als opdrachtgever naar op zoek bent, van ambitieuze starters tot aan professionals die kunnen terugvallen op jaren van kennis en ervaring.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om even
contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd bereiken via telefoon en mail.